Gencer: Alexander Hleb transferi bitme aşamasına geldi

Fenerbahçeli Semih Şentürk ile 1,5 yıllık anlaşma sağlayan Medical Park Antalyaspor, transferde hız kesmiyor.

Google Haberlere Abone ol
Gencer: Alexander Hleb transferi bitme aşamasına geldi

Fenerbahçeli Semih Şentürk ile 1,5 yıllık anlaşma sağlayan Medical Park Antalyaspor, transferde hız kesmiyor. Başkan Gültekin Gencer, NTV Spor'a yaptığı açıklamada Alexander Hleb transferinin bitme aşamasına geldiğini söyledi. Gencer, diğer transferlerle ilgili gelişmeleri de anlattı.

Fenerbahçeli Semih Şentürk ile 1,5 yıllık anlaşma sağlayan Medical Park Antalyaspor, transferde hız kesmiyor. Başkan Gültekin Gencer, devre arası planlarını anlattı. Ligin ilk yarısını 14'üncü sırada tamamlayan Medical Park Antalyaspor, ara transfer dönemine hızlı girdi.

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Semih Şentürk ile prensipte 1,5 yıllık anlaşma sağlayan Akdeniz ekibi, gözünü yabancı oyunculara çevirdi.

AISSATI GERİ DÖNÜYOR

Ara transfer hakkında bilgi veren Başkan Gültekin Gencer, sezon başında Rusya'nın Terek takımına sattıkları eski oyuncuları İsmail Aissati’yle de ilgilendiklerini açıkladı. Gencer, "Aissati, bize dönmek istediğini iletti. Oyuncu ile anlaştık. Kendisi de kulübüyle anlaşırsa devre arası kampına katılacak. Aissati'yi kiralık olarak alma ihtimalimiz yüksek." diye konuştu.

Kalecileri Hakan Arıkan ile 3 yıllık sözleşme yenilediklerini ifade eden Gencer, Bate Borisov'un tecrübeli oyuncusu Alexander Hleb’e de son bir teklif yaptıklarını ifade etti. Gencer, bonservisi elinde olan oyuncunun teklifi kabul etmesi durumunda perşembe günü Antalya'ya gelerek antrenmana katılacağını söyledi.

Antalyaspor Başkanı ayrıca Fenerbahçeli Yobo için görüşmelerini sürdürdüklerini belirtti.
CİHAN

Yorumlar