Genç MÜSİAD'dan Sivasspor'a destek

- Genç MÜSİAD Başkanı Yusuf Oflaz ve yönetim kurulu üyeleri, kırmızı-beyazlı kulübe 20 bin lira yardımda bulundu

Google Haberlere Abone ol
Genç MÜSİAD'dan Sivasspor'a destek


SİVAS (AA) - Sivas Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Yusuf Oflaz, yönetim kurulu üyeleriyle Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ı ziyaret etti.

Oflaz, kulüp tesislerindeki ziyarette yaptığı açıklamada, Sivasspor'un PTT 1. Lig'de misafir olduğunu, sezon sonunda tekrar Süper Lig'e çıkacağına inandığını söyledi.

Otyakmaz da şehrin ve sivil toplum kuruluşlarının vereceği destekle kulübün bulunduğu durumdan kurtulacağını ve yeniden Süper Lig'e döneceğini dile getirerek, "Şehrimizde sizin gibi kariyerli, pırıl pırıl gençler olduğu için gurur duydum. Böyle bir hassasiyet gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Sivasspor, bu dönem gerçekten zor bir süreçten geçiyor. Ekonomik desteğe ihtiyacımız olduğu kesin. Sizin gibi gençlerin yanımızda olduğunu görmek çok güzel." dedi.

Hedeflerinin, layık oldukları yere dönmek olduğunu vurgulayan Otyakmaz, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki yıl hedefimiz Süper Lig. Hani derler ya, 'bir arkadaşa bakıp çıkacağız', onun gibi olur inşallah. Sivasspor'u layık olduğu Süper Lig'e el birliğiyle çıkaralım. Takımımız, çalışmalarımız gayet iyi, güzel şekilde devam ediyor. Takımımızın ana çekirdeği devam ediyor. Güçlü bir takım olduk. Süper Lig'in en ciddi adayı olduğumuzu düşünüyorum. Futbol otoriteleri de böyle düşünüyor ama maç sahada kazanılır. İlk haftadan itibaren gücümüzü gösterip, bir an önce ait olduğumuz yere dönmek istiyoruz."

Otyakmaz, desteklerinden dolayı Oflaz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Açıklamaların ardından Oflaz, yönetim kuruluyla bir araya gelerek topladıkları 20 bin lirayı Otyakmaz'a verdi.

Yorumlar