Genç hokeyciler Osmaniye'de kampa girdi

OSMANİYE (AA) - 16 Yaş Altı Hokey Milli Takımlarının belirleneceği kamp, Osmaniye'de başladı. Fakıuşağı Mahallesi'ndeki sentetik sahada başlayan kampa, 23...

Google Haberlere Abone ol
Genç hokeyciler Osmaniye'de kampa girdi


OSMANİYE (AA) - 16 Yaş Altı Hokey Milli Takımlarının belirleneceği kamp, Osmaniye'de başladı.

Fakıuşağı Mahallesi'ndeki sentetik sahada başlayan kampa, 23 ilden kız ve erkek toplam 83 sporcu katıldı.

Kampla ilgili AA muhabirine açıklamada bulunan Hokey Milli Takımı Antrenörü Serkan Şen, genç sporcular arasından belirlenecek isimlerin milli takımın kadrosunu oluşturacağını söyledi.

Milli takım kampının 2 Temmuz'a kadar süreceğini anlatan Şen, "Sezon boyunca yaklaşık bin sporcu arasından 83 sporcu belirledik. Bu sporcular arasında yapacağımız seçme sonucunda oluşturulacak 16 Yaş Altı Milli Takımı ile Prag'da yapılacak Hokey 5S Avrupa Şampiyonası'na hazırlanacağız. İlk kez Osmaniye'de kamp yapıyoruz. Çocuklarımız oldukça gayretliler. Kampımızda Türkiye'nin 23 ilinden sporcu var. İnşallah bu sporcularla Avrupa şampiyonluğunu ülkemize kazandırmak istiyoruz." dedi.

Genç sporcu Erdem Kurt ise milli takıma davet edildiği için mutlu olduğunu kaydetti.

Kamp sonunda milli takıma seçilmek istediğini ifade eden Erdem Kurt, "Milli takım kampına davet edildiğimde çok mutlu oldum. Burada iyi bir arkadaşlık ortamı var. Başarılı bir kampın ardından inşallah milli takıma seçilir ve ülkemizi temsil edeceğimiz Avrupa Şampiyonası'nda forma şansı bulurum." ifadelerini kullandı.

Bu arada kamptaki çalışmalar sırasında aşırı sıcaktan bunalan sporcular, saha zeminini ıslatan itfaiye aracının sıktığı tazyikli su ile serinledi.

Yorumlar