Genç boksör Burak, rakibini ilk rauntta nakavt ile yendi

Profesyonelliğe yükselen en genç Türk boksör unvanına sahip Burak Şahin, kariyerindeki basamakları adım adım çıkmaya devam ediyor. 22 yaşındaki genç boksör Berlin’de düzenlenen galada Macar rakibi Zoltan Jerousek’yi ilk rauntta nakavtla...

Google Haberlere Abone ol
Genç boksör Burak, rakibini ilk rauntta nakavt ile yendi

Profesyonelliğe yükselen en genç Türk boksör unvanına sahip Burak Şahin, kariyerindeki basamakları adım adım çıkmaya devam ediyor. 22 yaşındaki genç boksör Berlin’de düzenlenen galada Macar rakibi Zoltan Jerousek’yi ilk rauntta nakavtla yenerek kariyerindeki beşinci maçını da kazandı.

    Berlin Veledrom Salonu’nda çok sayıda Türk seyircilerin desteğiyle ringe çıkan Şahin, kendisinden çok daha tecrübeli rakibini daha ilk rauntta üç kez saydırarak galibiyete rahat ulaştı.

    Mücadelenin ardından konuşan Şahin, amacının önce Avrupa, daha sonra da Dünya şampiyonluk kemerini beline takmak olduğunu söyledi.

    En önemli karşılaşmasında ise WBO Dünya Şampiyonluk kemerini elinde tutan Ermeni asıllı alman boksör Artur Abraham ile Karadağlı Nikola Sjekloca karşı karşıya geldi.

    Nefesleri kesen 12 rauntluk mücadelenin ardından sayıyla kazanan Abraham, unvanını korumayı başardı. CİHAN

Yorumlar