Gediz Üniversitesi bir sezonda önce 3. Lig'e, sonra da 2. Lig'e yükseldi

Gediz Üniversitesi, bu sezon kurduğu profesyonel basketbol takımıyla büyük bir başarı elde etti. Bölgesel Lig'den sahaya adım atan kırmızı beyazlılar, önce 3. Lig'e yükseldi. Burada da başarılı bir performans sergilendi, en iyi 6 takımın...

Google Haberlere Abone ol
Gediz Üniversitesi bir sezonda önce 3. Lig'e, sonra da 2. Lig'e yükseldi

Gediz Üniversitesi, bu sezon kurduğu profesyonel basketbol takımıyla büyük bir başarı elde etti.

Bölgesel Lig'den sahaya adım atan kırmızı beyazlılar, önce 3. Lig'e yükseldi. Burada da başarılı bir performans sergilendi, en iyi 6 takımın katılabildiği play off finallerine katılma hakkı elde edildi. Adana'da gerçekleştirilen final karşılaşmalarında İzmir'in tek temsilcisi yine fırtına gibi esti. Sırasıyla Adanaspor'u 69-63, Afyon Belediye'yi 83-74, dün akşam da İstanbulspor'u 89-68 yendi, 2 karşılaşma öncesindenTürkiye Basketbol 2. Ligi'ni garantiledi. Maç sonrasında hem Adana'da hem de İzmir'de bayram havası esti, şampiyonluk kutlamaları yapıldı.

"ONLARLA GURUR DUYUYORUZ"

Gediz'in 12 dev adamını yalnız bırakmayan Rektör Prof. Dr. Seyfullah Çevik, Kulüp Başkanı ve Genel Sekreter Adnan Yeşildal, Başantrenör Deniz Atak ile oyuncuları kutladı. Prof. Dr. Çevik, "Büyük hedeflerle yola çıktık, o yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Basketbolcularımızla ve teknik heyetimizle gurur duyuyoruz. Gediz Üniversitesi'nin farkını potada da sergilediler." dedi.

Gediz, bu akşam Aşut Mersin'le, yarın da Melikşah Üniversitesi'yle karşı karşıya gelecek, finallerin ardından İzmir'de coşkuyla karşılanacak.

CİHAN

Yorumlar