Geçen haftalardaki oyun anlayışını bu maçta gösteremedik

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu geçen haftalarda göstermiş oldukları oyun anlayışını İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında gösteremediklerini belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Geçen haftalardaki oyun anlayışını bu maçta gösteremedik

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu geçen haftalarda göstermiş oldukları oyun anlayışını İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında gösteremediklerini belirtti.

Kutlu, 2-2 sona eren İstanbul BBSK maçı sonrası yaptığı açıklamada sahada kazanmak için oynayan iki takımın bulunduğunu bunun için her iki takımı tebrik ettiğini kaydetti. Geçtiğimiz haftalarda göstermiş oldukları oyun anlayışını bugün sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Kutlu, şöyle konuştu:

"Tabi bunda rakibimizin gücü, oyun anlayışı ve çok iyi motive olmaları etkili oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi çok yetenekli kaliteli oyunculardan kurulu ve iyi motive olmuşlar. Tabi bizde bu maçı kazanmak istiyorduk. Ama ne yazık ki 1-0 öne geçtiğimiz maçta 3 dakika sonra gol yememiz bizi biraz oyundan düşürdü. Daha sonra 2-1 geriye düştük. 2-2'lik pozisyonu yakaladık.

Daha sonra hem rakibimizin girmiş olduğu hem de bizim girmiş olduğumuz pozisyonlar vardı. Tabi rakibimizin daha fazla girmiş olduğu pozisyonlar olabilir değerlendiremedikleri. Tabi bugün yenilmemekte önemli idi. Kazanmayı çok istiyorduk. Ama şampiyonluk yolunda önemli bir takım ile oynadık. Yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde kalan maçları kazanıp hedefimiz olan Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Önümüzdeki 3 maçı kazandığımız takdirde ligin ilk ikisi arasına gireceğimizi düşünüyorum."

Hakem hatalarından dert yanan Kutlu, kartların kendileri için kolay çıktığını söyledi.

CİHAT ARSLAN: İKİ DURAN TOPTAN PUAN KAYBETTİK

İstanbul BBSK Teknik Direktörü Cihat Arslan ise maçın üst sıralar için çok önemli olduğunu ifade etti. İki takımında geçen yıl bir alt lige düşmüş olduğunu hatırlan Arslan şunları söyledi:

"Tekrar çıkmak için büyük emek veriyorlar. Saha ve seyirci olarak güzel bir atmosferde oynandı. Maçta bu atmosfere çok uydu kaliteli güzel bir maç oldu. Ben kendi takımımı bugün çok daha fazla beğendim kompaktı. Beraber iyi oynadık. Çok fazla pozisyona girdik. Bilhassa 2-1 iken maçı kopartabilirdik. İki tane duran top bize iki puan kaybettirdi. Bugün çok fazla pozisyona girdik. Değerlendirememek bizim için bir şansızlıktı."
CİHAN

Yorumlar