Gazişehir Gaziantep, genç yeteneklerin peşinde

- Gazişehir Gaziantep Kulübü Başkanı Konukoğlu: "Şu anda ağırlıklı olarak üzerinde durduğumuz isimler, gelecek vadeden, ilerleyen yıllarda kulübümüze hizmet edebilecek genç yetenekler" - "İnşallah Gaziantep'e yakışır bir futbol ekibini kuracağız. Bununla ilgili komitemiz görüşmelerine devam ediyor"

Google Haberlere Abone ol
Gazişehir Gaziantep, genç yeteneklerin peşinde


GAZİANTEP (AA) - KEREM KOCALAR - Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Konukoğlu, transfer çalışmalarında ağırlıklı olarak genç yetenekler üzerinde durduklarını belirterek "İnşallah Gaziantep'e yakışır bir futbol ekibini kuracağız." dedi.

Konukoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TFF 1. Lig'in yeni sezonu için hazırlıkları sürdürdüklerini söyledi.

Bir yandan mevcut oyuncuları yeni sezona hazırladıklarını bir yandan da transfer çalışmaları yaptıklarını belirten Konukoğlu, tesislerdeki şartların iyileştirilmesine yönelik çabalarının da yoğunlaştığını aktardı.

Gaziantep'in iyi bir futbol şehri olduğunu, ancak bazı gelişmeler nedeniyle taraftarın maçlara çok fazla ilgi göstermediğini ifade eden Konukoğlu, yeni sezonda yeniden taraftarla kucaklaşıp başarıya ilerlemek istediklerini dile getirdi.

Yeni sezonda seyir keyfi yüksek bir takım oluşturulmasının hedeflendiğine işaret eden Konukoğlu, şöyle konuştu:

"Bildiğiniz üzere yeni sezonda da teknik heyetimizle yola devam edeceğiz. Hüseyin Kalpar Hocamızdan yana kararımız net. Bu yüzden teknik heyetin verdiği rapora göre çalışmalarımız ve görüşmelerimiz sürüyor. Transfer komitemiz önemli görüşmeler gerçekleştiriyor. İnşallah Gaziantep'e yakışır bir futbol ekibini kuracağız. Bununla ilgili komitemiz görüşmelerine devam ediyor."

Konukoğlu, transfer çalışmalarının titizlikle yürütüldüğüne dikkati çekerek, çalışmalar tamamlandığından toplu bir törenle transfer edilen oyuncuların açıklanacağını belirtti.

Transfer yaparken günü kurtarmak yerine iskelet oluşturma gayretinde olduklarını aktaran Konukoğlu, şunları kaydetti:

"Şu anda ağırlıklı olarak üzerinde durduğumuz isimler, gelecek vadeden, ilerleyen yıllarda kulübümüze hizmet edebilecek genç yetenekler. Tabii ki bunu yaparken tecrübeli isimlerle de görüşmelerimiz oluyor, takım içerisinde tecrübeli, ağabeylik yapacak isimler de olacak. Ama bizim hedefimiz genç yeteneklerle yolumuza devam etmek."

Yorumlar