Gaziaşehir Gaziantep - Adanaspor maç sonu açıklamalar

TFF 1. Lig’in 4. haftasında sahasında Adanaspor’u 4-0 yenen Gazişehir Gaziantep maçının ardından her iki teknik direktör açıklamalarda bulundu.Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, yeni alınan oyuncuların golle tanışmasından...

Google Haberlere Abone ol
Gaziaşehir Gaziantep - Adanaspor maç sonu açıklamalar

TFF 1. Lig’in 4. haftasında sahasında Adanaspor’u 4-0 yenen Gazişehir Gaziantep maçının ardından her iki teknik direktör açıklamalarda bulundu.

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, yeni alınan oyuncuların golle tanışmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, “Yeni aldığımız oyuncularımız golle buluştu. Bu da ayrıca bizi mutlu etti. Önümüzdeki maçlara adeta ışık tuttular. Artık gol yiyen değil, gol atan bir takım olduk. Bugün kendi sahamızda oynadığımız ikinci maçtı. Kazanmak için iyi mücadele, enerji ve hırs lazımdı. Ben inanıyorum ki bunların hepsini sahaya iyi yansıttık. Böyle yaptığımız için net bir skor aldık” dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç ise oyuna iyi başladıklarını ancak sonuç alamadıklarını ifade ederek, "İkinci deplasman oyununu kaybettik. Savunma hatlarında çok hatalar yaptık. İlk dakikalarda oyunun hakimiyetini elimize aldık ama bunu sürdüremedik. Bu savunma hatalarını yaparsanız golleri yersiniz. Rakip skoru hak etti. Yaptığımız planları oyuna yansıtamadık. İyi başlayıp çok kötü bitirdiğimiz bir maç oldu. Deplasmanda mağlubiyetlere bir çözüm bulmamız lazım" diye konuştu.

Yorumlar