Gaziantep’te şampiyonluk kutlamasında taşlı sopalı kavga çıktı

Ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, taraftarlarına büyük bir sevinç yaşattı.

Google Haberlere Abone ol
Gaziantep’te şampiyonluk kutlamasında taşlı sopalı kavga çıktı

Ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, taraftarlarına büyük bir sevinç yaşattı. Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Gaziantep’te Fenerbahçeli taraftarlar şampiyonluğu kutladı. Olumsuz görüntülerin de yaşandığı Gaziantep’te taraftar grupları arasında taşlı sopalı kavgalar yaşandı. 2 taraftar gözaltına alındı. Polis olayları güçlükle yatıştırdı.

Spor Toto Süper Lig'in 31’nci haftasında Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, rakibi Beşiktaş'ın Sivas'ta 3-0 yenilmesiyle şampiyonluğunu ilan etti. Sarı lacivertli takımın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından taraftarlar da sokağa döküldü. Gaziantep’te de Fenerbahçeliler araçlarıyla uzun konvoylar oluşturdu, şehrin değişik bölgelerinde bir araya gelerek tezahüratlar eşliğinde kutlama yaptı.

Meşalelerle şampiyonluk coşkusu yaşayan taraftarlardan bazıları sevinç gösterilerinde dozu kaçırdı. Başka takımların taraftarlarıyla yaşanan sözlü sataşmalar kavgaya dönüşünce, ara sokaklarda taşlar ve sopalar kullanıldı. Olaylar sonucunda bazı taraftarlar yaralandı. Bir otobüs durağının camları kırıldı. Polis olaylarla ilgili 2 taraftarı gözaltına aldı. CİHAN

Yorumlar