Gaziantepspor’un kuvvet testleri Zirve Üniversitesi’nde yapıldı

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Gaziantepspor, Zirve Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama Merkezi'nde 'İzokinetik Kas Kuvvet Testi'nden geçti.Kırmızı-Siyahlılar, gruplar halinde Zirve Üniversitesi Fizyoterapi...

Google Haberlere Abone ol
Gaziantepspor’un kuvvet testleri Zirve Üniversitesi’nde yapıldı

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Gaziantepspor, Zirve Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama Merkezi'nde 'İzokinetik Kas Kuvvet Testi'nden geçti.

Kırmızı-Siyahlılar, gruplar halinde Zirve Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama Merkezi'ne gelerek, dayanıklılık ve kas kuvvet ölçüm testinden geçti. Yapılan teste Gaziantepsporlu bütün futbolcular katıldı. Testler sonucunda olumsuz bir durumla karşılaşılmadığı belirtilirken, sonuçlara göre bazı futbolcular için güçlendirici bir kamp programı belirleneceği açıklandı. Ölçümler sırasında açıklamalarda bulunan Zirve Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Fizyoterapist Abdullah Ağar, Zirve Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama Merkezi’nin gerçekleştirdiği testin, Gaziantep başta olmak üzere bütün bölgeye hitap ettiğini aktardı.

Ağar, “Geçtiğimiz yıldan beri Gaziantep’e ve bölgeye hizmet veriyoruz. Merkezimizde özellikle sporculara yönelik çok alternatifli test yapma imkanımız var. Bu sayede özellikle spor kulüplerine hizmet verme noktasında çok iddialıyız. Bugün de kentimiz ve ülkemizin önemli takımlarından Gaziantepspor’a çeşitli testler yaparak futbolcuların sağ ve sol ayaklarının kuvvetlerini ölçtük, buralardaki eksik yönlerini test ettik.” dedi.

Ağar, Zirve Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama Merkezi'nin, Gaziantepspor’un dışında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adana Demirspor, Adanaspor, Mersin İdman Yurdu, Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı ve Şahinbey Belediyespor Voleybol Takımı başta olmak üzere pek çok kulübü daha testlere tabi tutacaklarını belirtti. CİHAN

Yorumlar