Gaziantepsporlu oyunculardan Başakşehir'e gözdağı

- Golcü oyuncu Kangwa: "Güçlü takımlara karşı kendinizi ispatlamak gerek. O yüzden Başakşehir'e karşı çok iyi mücadele edeceğiz" - Kaleci Gökhan Değirmenci: "Mücadele edip, coşkulu oynayarak kazanmak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Gaziantepsporlu oyunculardan Başakşehir'e gözdağı


GAZİANTEP (AA) - Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında konuk edeceği Medipol Başakşehir'e iddialı hazırlanıyor.

Takımın golcülerinden Evans Kangwa, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Adanaspor karşısında 1 puan aldıklarını hatırlatarak, mevsim şartları itibarıyla alınan puanın önemli olduğunu söyledi.

Adanaspor maçını unutup, Medipol Başakşehir karşılaşmasına odaklandıklarını ifade eden Kangwa, "Başakşehir bu ligin güçlü ekiplerinden ama bizim açımızdan iyi bir maç olacak. Çünkü güçlü takımlara karşı kendinizi ispatlamak gerek. O yüzden Başakşehir'e karşı çok iyi mücadele edeceğiz." dedi.

Kangwa, tüm İslam aleminin ve Gaziantesporlu taraftarların da Kurban Bayramı'nı kutladı.

Kırmızı-siyahlı ekibin kalecilerinden Gökhan Değirmenci de Adanaspor maçındaki hava koşullarının gerçek güçlerini sahaya yansıtmalarına engel olduğunu vurguladı.

Deplasmanda alınan her puanın değerli olduğunu anlatan Gökhan Değirmenci, "Adana'daki beraberliği, taraftar desteğiyle Başakşehir'e karşı telafi etmek istiyoruz. İki senedir Avrupa oynayan ve kompakt bir ekip. Mücadele edip, coşkulu oynayarak kazanmak istiyoruz." dedi.

Gökhan Değirmenci, kaleci Itandje'nin takıma dahil olmasıyla kalede oluşacak rekabetle ilgili soru üzerine de şöyle konuştu:

"Itandje gibi bir kalecinin gelmesi, Gaziantepspor'un yararına. Takıma yeni katıldı. Birlikte iyi bir rekabet oluşturup, Gaziantepspor'a katkı sağlayacağız. Ertem gibi kaliteli bir kalecimiz daha var."

Yorumlar