Gaziantepspor'da Kızıl, Couceiro ile buluştu

- Gaziantepspor'un futbol şube sorumlusu Mustafa Kızıl, 2009-2010 sezonunda kulüpte görev yapan teknik direktör Jose Couceiro ile bir araya geldi

Google Haberlere Abone ol
Gaziantepspor'da Kızıl, Couceiro ile buluştu


GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un futbol şube sorumlusu Mustafa Kızıl, Portekizli teknik direktör Jose Couceiro ile görüştü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Portekiz'de bulunan Kızıl, geçen sezon Gaziantepspor forması giyen Fernando Marçal ve 2009-2010 sezonunda kulüpte görev yapan Jose Couceiro ile bir araya gelerek hasret giderdi.

Yeni sezonda Portekiz Ligi takımlarından Vitoria Setubal çalıştıracak Couceiro'yu tebrik ederek başarılar dileyen Kızıl, Portekiz Ligi'ni iyi tanıyan Couceiro'dan ülkedeki bazı oyuncular hakkında bilgi aldı.

Teknik direktörlüğü yanında sportif direktörlük kariyeri de bulunan Couceiro ile Kızıl arasında gerçekleşen sohbette, geçmişten bugüne yapılan transferler ve ülke futboluna kazandırılan yetenekli oyuncular konuşuldu.

Gaziantepspor'un gelecek yapılanmasıyla ilgili Couceiro ile fikir alışverişi yapan Kızıl, "Gerek sportif açıdan gerekse de mali açıdan Gaziantepspor'u daha iyi yerlere getirmek için adımlar atılacak. Sportif ve mali başarı getirecek genç ve yetenekli oyuncularla ilgilenmeye devam edeceğiz. Yıldız oyuncu transfer etmek yerine kendi yıldız oyuncunu yetiştirmenin sportif başarıları da beraberinde getireceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.


Yorumlar