Gaziantepspor yeni sezonun startını verdi

Gaziantepspor, yeni sezona bugün yaptığı antrenmanla start verdi. Yeni Teknik Direktör Okan Buruk eşliğinde yapılan antrenmanda, kırmızı siyahlı ekibin hedefi Avrupa kupalarına katılabilmek. Yeni sezonda Okan Buruk ile anlaşan Gaziantepspor,...

Google Haberlere Abone ol
Gaziantepspor yeni sezonun startını verdi

Gaziantepspor, yeni sezona bugün yaptığı antrenmanla start verdi. Yeni Teknik Direktör Okan Buruk eşliğinde yapılan antrenmanda, kırmızı siyahlı ekibin hedefi Avrupa kupalarına katılabilmek.

Yeni sezonda Okan Buruk ile anlaşan Gaziantepspor, ilk antrenmanını Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Gaziantep'e gelmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren takımın yeni sorumlusu Okan Buruk, takıma 4 ya da 5 transfer yapacaklarını belirtti. Sezonun hayırlı olmasını diyen Buruk, “Sezonu açtık, bundan sonra önümüzde yaklaşık 7 buçuk haftalık bir periyot var. Bu periyot içerisinde hem çalışmalarımızı yapacağız hem transfer çalışmalarımızı yapacağız. Şu an elimizde olan bir kadromuz var. Onun üstüne ekleyeceğimiz oyuncular var. Sağlam, güçlü, genel olarak kazanmayı isteyen hırslı bir oyuncu kadrosu oluşturmayı istiyoruz.” dedi.

Buruk, 4-5 transfer yapmayı düşündüklerini, Gaziantep'i Avrupa kupalarına götürmek istediğini açıkladı. Gaziantepspor'daki hedefleri hakkında konuşan Buruk, şunları kaydetti: “Gaziantepspor'un her zaman hedefi olmak zorunda. Bizim için önemli olan Avrupa kupalarına ulaşabilmek. Bu sene bizim için en büyük hedeflerden biri bu olacaktır tabiki. Zaman zaman takımlar arasında çok az puan farkları oluyor, bazen küme düşme potasına giriyorsunuz, bazen de Avrupa'ya oynama şansınız oluyor. Biz bunu Avrupa'ya oynama şansı olarak bu sene sürdürmemiz gerekiyor.”

Yeni transferlerin de katıldığı antrenman, ısınma çalışmalarının ardından sona erdi.

CİHAN

Yorumlar