Gaziantepspor, Medipol Başakşehir'i konuk ediyor

- Kaleci İtandje ile golcü oyuncu Ghilas'ın İstanbul ekibine karşı görev alabileceği Gaziantepspor'da sakatlığı bulunan Orkan Çınar'ın durumu ise belirsizliğini koruyor

Google Haberlere Abone ol
Gaziantepspor, Medipol Başakşehir'i konuk ediyor

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, yarın Medipol Başakşehir'i konuk edecek.

Ligdeki ilk 3 maçında 4 puan toplayan kırmızı-siyahlılar, haftaya 8. sırada girdi.

Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-0 kaybeden Gaziantep temsilcisi, ikinci haftada ise evinde Trabzonspor'u tek golle geçti. Gaziantepspor, son maçında ise deplasmanda Adanaspor ile golsüz berabere kaldı ve ilk üç haftada 4 puanı hanesine yazdırdı.

Gaziantepspor ile Medipol Başakşehir arasında Kamil Ocak Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Özgür Yankaya yönetecek.


- İtandje, eldiveni takabilir


Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Gaziantepspor'un kadrosuna kattığı tecrübeli kaleci Charles Itandje, teknik direktör İsmail Kartal'ın görev vermesi halinde forma giyebileceği belirtildi.

Sezon başından beri takımla beraber antrenmanlara çıkan ve teknik heyet tarafından özel programa dahil edilen İtandje'nin, maçta görev almaya hazır hale geldiği bildirildi.

Gaziantepspor'un Porto'dan transfer ettiği golcü oyuncu Nabil Ghilas da görev bekliyor. Geçen hafta Adanaspor maçında oyuna 80. dakikada dahil edilen Ghilas'ın da İsmail Kartal'dan bu hafta ilk 11'de görev alabileceği bildirildi.

Öte yandan Gaziantepspor'un Beşiktaş ile yaptığı hazırlık maçında sakatlık geçiren ve geçen hafta bu yüzden kadroda yer bulamayan Orkan Çınar'ın da durumunun maç saatinde netlik kazacağını öğrenildi.

Yorumlar