Gaziantepspor, kötü gidişe "dur" dedi

- Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u 3-2 mağlup eden Gaziantep ekibi, 3 hafta aradan sonra kazandı

Google Haberlere Abone ol
Gaziantepspor, kötü gidişe "dur" dedi


GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında konuk ettiği Bursaspor'u 3-2 yenen Gaziantepspor, 3 haftalık galibiyet hasretini dindirdi.

Yeni sezona kaleciden forvet hattına kadar ciddi bir revizyona girerek başlayan Gaziantepspor, ligin ilk 5 haftasında tek galibiyetini 2. haftada Trabzonspor karşısında 1-0'lık skorla almıştı.

Sezona 2-0'lık Gençlerbirliği yenilgisiyle başlayan Gaziantep ekibi, 3. haftada Adanaspor ile golsüz berabere kaldı. 4'üncü haftada Medipol Başakşehir'e 1-0, 5. haftada ise Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Gaziantepspor, 6. hafta mücadelesinde Bursaspor'u 3-2 yendi ve 3 hafta aradan sonra üç puanı hanesine yazdırdı.

Kırmızı-siyahlı ekip, ilk 6 hafta sonunda topladığı 7 puanla 10. sırada kendisine yer buldu.


- "Bu sezon, diriliş sezonu olacak"


Gaziantepspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Akay, yaptığı açıklamada, Bursaspor karşısında takımın iyi mücadele ederek 3 puana ulaştığını söyledi.

Alınan galibiyetten dolayı teknik heyeti ve futbolcuları kutlayan Akay, "Tüm gücümüzle Gaziantepspor'u layık olduğu yerlere taşıma gayretindeyiz. İnşallah bu sezon, diriliş sezonu olacak." diye konuştu.

Yorumlar