Gaziantepspor, galibiyet serisini sürdürüyor

Gaziantepspor ligin 15. haftasında konuk ettiği Kayseri Erciyesspor’u 2-1’lik skorla geçti.

Google Haberlere Abone ol
Gaziantepspor, galibiyet serisini sürdürüyor

Gaziantepspor ligin 15. haftasında konuk ettiği Kayseri Erciyesspor’u 2-1’lik skorla geçti. Sergen Yalçın ile iyi bir çıkış yakalayan Gaziantepspor, ligde son 4 maçını kazanarak 9’uncu sıraya yükselmeyi başardı.

Maç sonu açıklamalarda bulunan yardımcı atrenör Tamer Tuna, aldıkları galibiyet karşısında çok mutlu olduklarını ve oyuncuları ile gurur duydukları ifade etti. Fuat Çapa ise yedikleri erken gollerin kendilerini demoralize ettiğini söyledi.

Tuna, maç sonu açıklamalarda şunları kaydetti: “Bulunduğumuz durumun üstlerine çıkabilmek çok önemliydi. Bunun karşılığını vermeleri bizi çok mutlu etti. Onlarla gurur duyuyoruz. 4 maçta 4 galibiyetin oyuncularımız üzerindeki hakkı çok fazla, hepsine çok teşekkür ederim. İlk antrenörlük kariyerimiz. Doğru tespitler yapıp ve bunun karşılığını almak bizi ve oyuncularımızı çok memnun ediyor. Daha iyi olma yolunda ilerliyoruz. İki hafta kaldı. İki haftayı kazanarak geçmek istiyoruz. Devre arası hocamız tekrar bir plan yapacaktır.”

Gecenin başarılı oyuncularından Medunjanin de 4’üncü aldıkları galibiyet karşısında mutlu olduklarını ifade etti. Gaziantepspor’un tecrübeli kaptanı Bekir Ozan ise lige çok kötü başladıklarını, Sergen Hoca’nın gelişinden sonra çok iyi bir ivme yakaladıklarını dile getirdi.

"ÇAPA: YEDİĞİMİZ ERKEN GOLLER BİZİ DEMORALİZE ETTİ"

Aldıkları mağlubiyet sonrasında üzgün olduklarını belirten Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, erken yedikleri gollerin kendilerini demoralize ettiğini söyledi. Çapa, şu açıklamalarda bulundu: "Bakıldığı zaman 3 haftadır galip gelen ve öz güvenle oynayan bir Gaziantep vardı. İleride etkili oynayan oyuncularının olduğunu biliyorduk. Özellikle de kontraya iyi çıkabildiklerini önceki maçlarda da gördük. Bundan dolayı da maçın ilk saniyesinden itibaren baskılı oynayıp, mümkün olduğu kadar ilerideki oyuncuları topla buluşturmama planımız vardı. Gol gelen kadar da bunu gayet iyi başardığımızı düşünüyordum. Ama bakıldığı zaman rakibin attığı gol ve öncesi biz oyuna hakim iken rakip golle buluştu. 1'inci ve 2'nci golün erken gelmesi bizi demoralize etti. Ama ikinci devreye bakıldığı zaman isteyen, ne yaptığını bilen bir Kayseri Erciyes vardı. Ama gol biraz geç geldi. Üzgünüz."

Kayseri Erciyessporlu Üstün Bilgi ise Gaziantep’e mutlak puanlar için geldiklerini ancak her zaman ilk golü yiyen taraf olduklarını ve üzgün olduklarını kaydetti. Erken yedikleri 2 golle dirençlerinin kırıldığını belirten Ekrem Ekşioğlu da, ikinci yarı iyi mücadele ettiklerini söyledi.

CİHAN

Yorumlar