Gaziantepspor Başkanı Kızıl:

- "Ne yazık ki Gaziantep'te paralel yapı özellikle son 5 yılda kulübü düşürmek için elinden geleni yaptı. 5 yılımızı bizden çaldılar"

Google Haberlere Abone ol
Gaziantepspor Başkanı Kızıl:


GAZİANTEP (AA) - Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, "Ne yazık ki Gaziantep'te paralel yapı özellikle son 5 yılda kulübü düşürmek için elinden geleni yaptı." dedi.

Kızıl, bir televizyon programında yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçını 1-0 kazandıkları için teknik ekip ve oyuncuları tebrik etti.

Kulüpteki herkesin özveriyle çalıştığını, bu yüzden de mutlu olduklarını dile getiren Kızıl, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve kısa zamanda takıma yeni katılacak isimlerle daha güçlü bir yapıya bürüneceklerini vurguladı.

Trabzonspor karşısında alınan 3 puanı şehitler ailelerine ve gazilere armağan eden Kızıl, şunları kaydetti:

"Gaziantepspor, geçmişte hep büyük kadroları olan bir kulüptü. Ne yazık ki Gaziantep'te paralel yapı özellikle son 5 yılda kulübü düşürmek için elinden geleni yaptı. 5 yılımızı bizden çaldılar. İnşallah Gaziantepspor'u hakkettiği yere de getireceğiz. Gaziantepspor'un kimseden 1 lira geliri yok. Malum kentimizde bir basketbol takımı vardı. Paralel yapının kurduğu bu takıma herkes destek veriyordu. Gaziantepspor'a 11 yıldır kimsenin 1 lira desteği olmadı. Bizi paralel yapı askıya aldırdı. İnşallah başa dönüp o süreçlerin hesabını soracağız. Bundan eminim. Türk milleti etle tırnak olarak bu süreci başarıya götürecektir. Bu millet, bu yapıya hesabını soracaktır."


Yorumlar