Galatasaraylı taraftarlardan yönetime protesto

Galatasaray'ın Östersunds ile 1-1 berabere kalmasının ardından taraftarlar, yönetimi protesto ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaraylı taraftarlardan yönetime protesto

Bir grup Galatasaray taraftarı, Florya Metin Oktay Tesisleri önünde yönetimi istifaya davet ediyor.

Galatasaray'ın Östersunds karşısında 1-0 yenik duruma düşmesinin ardından, protestolar Türk Telekom Stadyumu'nda başladı.

Teknik direktör Tudor'un oyundan çıkardığı Lionel Carole ıslıklanırken, sarı-kırmızılı takımdan sadece Fernando Muslera alkış alan isim oldu.

Galatasaray'ın Ahmet Çalık'la 69. dakikada bulduğu gole rağmen taraftarlar protestolara devam etti. Tribünlerden "Yönetim istifa" sesleri yükselirken, öfkeli taraftarlar protestolarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde de devam ettiler.

Igor Tudor'dan Açıklama

Östersunds ile 1-1 berabere kalarak Avrupa'ya veda eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, mücadeledenin ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Tudor'un açıklamaları şöyle:
"Elendiğimiz için özür diliyorum. Çok üzgünüm. Bugün bizim için çok büyük destek veren taraftarımızdan özellikle özür diliyorum. Oyuncular sahada her şeyini verdi ama ne yazık ki yeterli olmadı. Oyuncularımız da büyük hayal kırıklığı içinde. İnanılmaz üzgünler. Yarım saat konuşabilirim ama, hep bahane gibi gelecektir. 1,5-2 ay sonra bu maç oynansa, kesinlikle farklı olurdu. Geri geleceğiz. Yeni bir takım yapıyoruz. Aramıza yeni arkadaşlar katılacak. Bu sene bizim için mükemmel geçecek."

Yorumlar