Galatasaraylı taraftarlar, başkan Özbek'i protesto etti

- Sarı-kırmızılı taraftarlar, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki protesto gösterisinde kulüp başkanı Dursun Özbek ve yönetimini istifaya davet ederken, Hollandalı futbolcu Sneijder'e destek verdi

Google Haberlere Abone ol
Galatasaraylı taraftarlar, başkan Özbek'i protesto etti


İSTANBUL (AA) - Galatasaraylı taraftarlar, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ve yönetimini protesto edip istifaya çağırırken, takımın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder'e destek verdi.

Sarı-kırmızılı 200 kadar taraftar, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başkan Dursun Özbek'i protesto etmek için bir araya geldi. "Dursun Özbek istifa", "Yönetim istifa" şeklinde tezahüratlarda bulunan taraftarların, zaman zaman küfürlü protestoda bulunduğu görüldü.

Taraftarlar ayrıca, aynı zamanda Dursun Özbek'in kardeşi Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özbek aleyhine de tezahüratlarda bulundu.

Sarı-kırmızılı takımın antrenman yaptığı sırada gerçekleşen protesto gösterisinde taraftarlar, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulunun para cezası verdiği Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'e ise destekte bulundu. Taraftarlar, Sneijder'in yanlarına gelmesi yönünde tezahürat yaptı.

Protesto gösterisi sırasında emniyet güçleri de tesis çevresinde önlem aldı. Taraftarlar, emniyet güçlerinin uyarılarının ardından tesislerden ayrıldı.

Yorumlar