Galatasaraylı oyuncular, ikincilik ödülünü Soma'daki ailelere bağışladı

Galatasaraylı futbolcular, kulübün kendilerine vermiş olduğu ikincilik ödülünü Soma'daki maden kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerine bağışlayacaklarını açıkladı. Bu ödülün ise 400 bin dolar olduğu bildirildi. Sarı-kırmızılı...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaraylı oyuncular, ikincilik ödülünü Soma'daki ailelere bağışladı

Galatasaraylı futbolcular, kulübün kendilerine vermiş olduğu ikincilik ödülünü Soma'daki maden kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerine bağışlayacaklarını açıkladı. Bu ödülün ise 400 bin dolar olduğu bildirildi.

Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Kayseri Erciyesspor'u 2-1 yendiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan kaptanlardan Sabri, "Soma'da hafta içinde yaşanan olaydan dolayı çok üzgünüm. Orada hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı diliyorum. Bu olay hepimizi çok üzdü. Bu şartlarda maça çıkmak kolay değildi. İnşallah böyle şeyler bir daha yaşanmaz. Takım arkadaşlarımızla konuştuk. Kulubün bize vermiş olduğu ikincilik ödülü vardı. Bu ödülün tamamını Soma'daki ailelere yardım olarak vereceğiz. Taşın altına elimizi koymamız lazım." diye konuştu.

Sabri Sarıoğlu, şampiyon olamadıkları için üzgün olduklarını; ancak Şampiyonlar Ligi'ne katıldıkları için bununla teselli olduklarını ifade etti.

Basın toplantısına katılan Selçuk İnan da, "Bu maça çıkmak kolay değildi. Soma'da hayatını kaybedenlerin yakınlarına Allah sabır versin Kazanmamız gereken bir maçtı kazandık. Maçtan daha önemli şeyler vardı. Hepimizin aklı Soma'daydı. Maçı oynamaya çalıştık ve kazandık." dedi.

CİHAN

Yorumlar