Galatasaraylı futbolcular, yeni sezonu değerlendirdi

- Yasin Öztekin: "Bu sene çok çalışıp, üç kupayı da almak istiyoruz" - Sinan Gümüş: "İnşallah bir daha böyle bir sakatlık yaşamam ve bu sene benim için iyi geçer"

Google Haberlere Abone ol
Galatasaraylı futbolcular, yeni sezonu değerlendirdi

İSTANBUL (AA) - Yeni sezon öncesi sağlık kontrollerinden geçen Galatasaraylı futbolcular Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş, ligde şampiyonluk yaşayıp, seneye Avrupa kupalarına gitmek istediklerini söyledi.

Sağlık kontrolleri sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaraylı futbolculardan Yasin Öztekin, geçen sene sadece bir kupayla yetindiklerini belirtip, "Bu sene çok çalışıp, üç kupayı da almak istiyoruz. Galatasaray zaten her zaman şampiyonluğa oynuyor. Bu sezon şampiyonluk yaşayıp, seneye Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum." dedi.

Yasin, sarı-kırmızılı takımın bir sene daha devam kararı aldığı teknik direktör Jan Olde Riekerink'le ilgili olarak ise şu değerlendirmede bulundu:

"Riekerink, geçen sezon son üç ayda bizimle çalışmaya başladı. Takım olarak hem daha iyi oymaya başladık hem kupayı aldık hem de hocamızla iyi zaman geçirdik. Bu sene inşallah hepimiz için daha iyi bir sezon olur."

29 yaşındaki orta saha oyuncusu, takım arkadaşı Sinan Gümüş'ün daha çok genç olduğunu vurgulayarak, "Türkiye'nin en iyi kanat oyuncularından birisi ve belki de en iyisi. İlk geldiği sezon çok fazla şans bulamadı ama geçen sene iyi maçlar çıkardı. Bu sene daha iyi olacağına inanıyorum. İnşallah hem Galatasaray'a hem de seçilirse Türk Milli Takımı'na faydalı olur." diye konuştu.

Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş ise sakatlığının sürdüğü dönemde, Riekerink'in göreve geldiğini hatırlatarak, "Hoca bana çok yardımcı oldu, her gün özel olarak ilgilendi. Sonrası takımımız için iyi geçti. Türkiye Kupası'nı da aldık. İnşallah bir daha böyle bir sakatlık yaşamam ve bu sene benim için iyi geçer." şeklinde görüş belirtti.

Sinan, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele eden Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski'yle ilgili olarak ise şunları kaydetti:

"Almanya'nın her maçı öncesinde Podolski'ye şans mesajı atıyorum, o da hemen cevap veriyor. Bugünkü, İtalya-Almanya maçının zor olacağını Podolski de biliyor. Alman futbolcuların güvenleri çok fazla ve bence bugün de maçı alıp, yarı finale yükselecekler."


Yorumlar