Galatasaraylı Ali Çoban vefat etti

Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Futbol Takım'ın eski futbolcularından Ali Çoban hayatını kaybetti. Bandırmaspor'da başlayan futbol hayatında gösterdiği performans ile Galatasaray ve ardından da A Milli Takım'a kadar yükselen Ali Çoban, A...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaraylı Ali Çoban vefat etti

Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Futbol Takım'ın eski futbolcularından Ali Çoban hayatını kaybetti.

Bandırmaspor'da başlayan futbol hayatında gösterdiği performans ile Galatasaray ve ardından da A Milli Takım'a kadar yükselen Ali Çoban, A Milli Takım'da 7, Ümit Milli Takım'da 7 ve U18 Genç Milli Takım'da da 11 defa forma giydi. Başarılı defans oyuncusu Ali Çoban, Bandırmaspor'da başladığı profesyonel futbol yaşamını sırasıyla Zonguldakspor, Beşiktaş, Adanaspor, Galatasaray, Kocaelispor, Sarıyer ve Karşıyaka kulüplerinde devam ettirdi.

Ali Çoban, futbolculuk yaşamının ardından Pendikspor ve Gaziosmanpaşa'da antrenör, Karacabeyspor ve Ortaköy kulüplerinde teknik direktör olarak görev yaptı.

Ali Çoban'ın cenazesi yarın Ortaköy Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ortaköy Kabristanı'nda toprağa verilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Ali Çoban'ın vefatı nedeniyle bir de taziye yayımlandı. TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan taziye açıklamasında, "Merhum Ali Çoban'a Allah'tan rahmet, ailesi ve futbol camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

CİHAN

Yorumlar