Galatasaray'ın İsviçre'deki kampı sona erdi

BİEL (AA) - Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre'de yaptığı 10 günlük kamp sona erdi. Teknik direktör Jan Olde Riekerink...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın İsviçre'deki kampı sona erdi

BİEL (AA) - Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre'de yaptığı 10 günlük kamp sona erdi.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde 10 Temmuz'da Gwatt bölgesinde kampa giren sarı-kırmızılı takım, bu süreçte 3 hazırlık karşılaşması yaptı.

İlk hazırlık maçında İsviçre Süper Lig takımı Thun ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, daha sonra Uhren Kupası'nda mücadele etti.

Bu organizasyondaki ilk maçında İsviçre Challenge Lig ekibi Zürih'i 3-0 yenen sarı-kırmızılı takım, ikinci maçında da bu ülkenin Süper Lig temsilcisi Young Boys ile 1-1 berabere kalarak, kupanın sahibi oldu.

Young Boys maçıyla 10 günlük İsviçre kampını tamamlayan Galatasaray, karşılaşmanın ardından İstanbul'a dönmek üzere Basel Havalimanı'na hareket etti.

Sarı-kırmızılı takım yarın yapacağı iznin ardından hazırlıklarına, 21 Temmuz Perşembe günü gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Yorumlar