Galatasaray'ın anlaştığı iddia edilen Lucescu salı günü geliyor

Galatasaray'da İtalyan teknik direktör Roberto Mancini ile yolların ayrılmasının ardından sürdürülen teknik adam arayışının bittiği ve Mircea Lucescu ile anlaşmaya varıldığı iddia edildi.Sarı kırmızılı kulübün eski Romen çalıştırıcısı...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın anlaştığı iddia edilen Lucescu salı günü geliyor

Galatasaray'da İtalyan teknik direktör Roberto Mancini ile yolların ayrılmasının ardından sürdürülen teknik adam arayışının bittiği ve Mircea Lucescu ile anlaşmaya varıldığı iddia edildi.

Sarı kırmızılı kulübün eski Romen çalıştırıcısı Mircea Lucescu ile her konuda anlaştığı ve önümüzdeki salı günü İstanbul'a geleceği ileri sürüldü.

Mario Balotelli ve Ibrahimovic'in menacerliğini yapan Mino Raiola, twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ın yeni koçu Lucescu'dur. Kaynak benim. Mircea ile direk konuştum, salı günü İstabul'da olacak." ifadelerini kullandı.

Sarı kırmızılı kulüp konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, Mircea Lucescu'nun Galatasaray ile her konuda anlaşmaya vardığı ve 17 Haziran Salı günü İstanbul'a gelerek son detayları görüşerek anlaşma imzalayacağı iddia edildi.

CİHAN

Yorumlar