Galatasaray'dan potaya takviye

Galatasaray Liv Hospital, Türkiye Basketbol İkinci Ligi takımlarından Adanaspor'da forma giyen Şuacan Pişkin'i transfer etti.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan potaya takviye

THY Avrupa Ligi Top 16 turunda Türkiye'yi temsil eden kulüplerden Galatasaray Liv Hospital, Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) takımlarından Adanaspor'da forma giyen Şuacan Pişkin'i kadrosuna kattı.

THY Avrupa Ligi'nin internet sitesinden yapılan izahatya göre, sarı-kırmızılı kulüp, kasığındaki kas yırtılması itibarı ile şubat ayının sonuna kadar sahalardan ırak kalacağı duyurulan Carlos Arroyo'nun yokluğunda gard pozisyonunu, TB2L ekiplerinden Adanaspor'da oynayan Şuacan Pişkin ile takviye etti.

Profesyonel kariyerine 2007'de İstanbul Teknik Üniversitesi'nde adım atan 24 yaşındaki basketbolcu, 2011-12 sezonunda birinci lig takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne gitti. 2013-14 sezonunda transfer bulunduğu Galatasaray ile 2 maça çıkan Pişkin, bu sezonun başında şeklini tuttuğu Adanaspor'un formasını giydiği 10 maçta 2,5 sayı ve 2,2 asist ortalamalarını yakaladı.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar