Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yanıt

- Sarı-kırmızılı kulübün açıklamasından: "Malum kulüp başkanının ve kaptanının, takımlarının ceza almaması için üçüncü anonsu bizzat yaptıkları bir salonda yaşanan rezilliklerin Galatasaray'ın milli oyuncusu üzerinden aklanmaya çalışılması, Türk halkının zekasına hakarettir"

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yanıt


İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübü, sarı-kırmızılı basketbolcu Göksenin Köksal'a yönelik Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamaya yanıt verdi.

Sarı-kırmızılı kulüp, dün Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde oynanan derbi karşılaşmasının ardından Galatasaray Odeabank oyuncusu Göksenin Köksal'ın gerekli mercilere şikayet edileceği yönündeki açıklamaya tepki gösterdi.

Açıklamada, "Sporda dostluk, fair play ve barıştan sadece kendi çıkarları söz konusu olduğunda bahseden malum camianın 20 Kasım’da oynayacağımız önemli maç öncesi tahriklerine cevap hakkımızı saklı tutar, spor kamuoyunu kışkırtan ve gerginlik yaratmak isteyen bu davranışı kınadığımızı bildiririz." denildi.

Göksenin Köksal üzerinden komik bir algı operasyonu yapılmaya çalışıldığı kaydedilen açıklamada, "Bu komik algı operasyonunun parçası olmayacağımız, oyuncumuzu mesnetsiz iddialar karşısında yalnız bırakacağımız anlamına gelmemektedir. Malum kulüp başkanının ve kaptanının, takımlarının ceza almaması için üçüncü anonsu bizzat yaptıkları bir salonda yaşanan rezilliklerin Galatasaray'ın milli oyuncusu üzerinden aklanmaya çalışılması, Türk halkının zekasına hakarettir." ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar