Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.Florya Metin Oktay Tesisleri'nde İtalyan teknik adam Cesare Prandelli yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde İtalyan teknik adam Cesare Prandelli yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra topla çalışmalarını sürdüren sarı - kırmızılılar, antrenmanı dar alanda yaptıkları maçla sona erdirdi.

Öte yandan Prandelli'nin kamp kadrosuna almadığı Kaan Baysal bugün takımla birlikte çalıştı. Çift kale maçın ilk yarısında görev alan oyuncu, ikinci yarı teknik direktörün isteğiyle takımdan çıkarıldı. Genç futbolcu üzgün bir şekilde saha kenarına gelerek maçın tamamlanmasını bekledi.

Çalışmalara pazartesi gününe kadar izinli olan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Felipe Melo, Olcan Adın, Aydın Yılmaz, Hakan Balta katılmazken, Chedjou ve Muslera'nın ise kampın sonuna geleceği bildirdi.

Bu arada Hollanda ile Dünya Kupası'nda mücadele eden Sneijder'in ise antrenmana en son katılacak futbolcu olduğu belirtildi.

KADRO DIŞI KALANLAR PAZARTESİ'NE KADAR İZİNLİ

Bu arada İtalyan teknik adam tarafından kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Engin Baytar, Sercan Yıldırım, Yiğit Gökoğlan, Endoğan Adili, Ontivero, Eboue ve Dany'ye 14 Temmuz Pazartesi gününe kadar izin verildiği bildirildi.

GALATASARAY'IN İLK HAZIRLIK MAÇI İPTAL EDİLDİ

Galatasaray'ın kampa geç başlaması nedeniyle 15 Temmuz Salı günü Linzer Stadı'nda Avusturya 1. Lig takımlarından Lask Linz ile oynayacağı hazırlık karşılaşması iptal edildi.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

CİHAN

Yorumlar