Galatasaray'da transfer yoğunluğu

- Sarı-kırmızılı kulüp, Nantes'tan İzlandalı forvet Sigthorsson'u İstanbul'a davet etti - Hollandalı De Jong ile görüşmeleri sürdüren Galatasaray, mutabakat sağlanması halinde oyuncuyu bu gece ABD'den yola çıkaracak

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da transfer yoğunluğu


İSTANBUL (AA) - Galatasaray, yaz transfer sezonunun sona ermesine kısa süre kala oldukça yoğun bir dönem geçirirken, Fransız ekibi Nantes'ın İzlandalı forveti Kolbeinn Sigthorsson'u İstanbul'a çağırdı.

Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralanmak istenen Sigthorsson ve kulübüyle prensip anlaşmasına varılırken, oyuncunun son görüşmeler için sabaha karşı İstanbul'da olması bekleniyor.

İzlandalı golcü, geride kalan sezonun başında Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak o dönem tercihini Nantes'tan yana kullanmıştı.


- De Jong'da son aşamaya gelindi


Newcastle United'ın Fildişi Sahilli oyuncusu Cheik Tiote'nin transferinden, sağlık kontrolleri sonrası alınan olumsuz rapor nedeniyle vazgeçen Galatasaray, ABD'de Los Angeles Galaxy forması giyen Hollandalı oyuncu Nigel de Jong'la görüşmelerini yoğunlaştırdı.

Sarı-kırmızılı yetkililerin, ABD'de bulunan De Jong ile yaptığı görüşmelerin olumlu seyrettiği, genel hatlarıyla mutabakat sağlanması halinde ise oyuncunun yarın İstanbul'da olacağı şekilde biletinin alınacağı aktarıldı.


- Diarra ve Denayer için görüşmeler sürüyor


Sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer döneminde son 2 güne girilirken, Olympique Marsilya'dan Lassana Diarra ve Manchester City'den Jason Denayer için görüşmelerini sürdürüyor.

Kulüp yetkilileri, Diarra'nın Lokomotiv Moskova ile olan 10 milyon avroluk tazminat sorununda Rus ekibinin son kararına odaklanırken, geride kalan sezonu Galatasaray'da geçiren Belçikalı oyuncu Denayer'in 1 yıl daha kiralanması için çaba sarf ediliyor.

Lokomotiv Moskova'nın tazminatta indirime gidip gitmeyeceğini henüz açıklamaması nedeniyle Diarra transferinde beklemede olan sarı-kırmızılı kulüp, yeniden Galatasaray'da 1 sezon daha oynama yönünde istekli olan Denayer için ise İngiliz ekibiyle pazarlıklarını sürdürüyor.

Yorumlar