Galatasaray'da Sneijder takımla çalıştı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu altıncı maçında Juventus ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da Sneijder takımla çalıştı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu altıncı maçında Juventus ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlığı iyi durumda olan yıldız oyuncu Wesley Sneijder de takımla birlikte çalışmalara başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini gözetiminde gerçekleştirilen antrenman açma - germe ve top çalışmalarıyla başladı. Daha sonra taktik çalışan oyuncular antrenmanı dar alanda yapılan çift kale maçla tamamladı.

Sakatlığı iyi durumda olan Sneijder, takımla beraber çalışmalara katıldı. Hollandalı yıldız ile ilgili son kararı ise teknik direktör Roberto Mancini maç günü verecek.

Öte yandan Mancini, Juventus maçında oyuncularından sabırlı ve dengeli olmalarını istedi. Maçın son dakikasına kadar iddialı girmenin önemli olduğunu anlatan İtalyan çalıştırıcı, eksik kalmamak için dikkatli olunmasını istedi.

Galatasaray, Juventus maçı hazırlıklarına yarın saat 16.30'da ilk 15 dakikası basına açık yapacağı antrenman ile devam edecek. Çalışma öncesi saat 16.00'da teknik direktör Roberto Mancini ve bir oyuncu basın toplantısı düzenleyecek.
CİHAN

Yorumlar