Galatasaray'da Semih Kaya sözleşme yenilemek için masaya oturuyor

Galatasaray'da geride kalan sezondaki başarısıyla adından sözettiren defans oyuncusu Semih Kaya, sözleşme yenilemek için masaya oturuyor.Bu sezon ligi 2. sırada bitiren, 9 yıl aradan sonra Türkiye Kupası'nı kazanan ve Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da Semih Kaya sözleşme yenilemek için masaya oturuyor

Galatasaray'da geride kalan sezondaki başarısıyla adından sözettiren defans oyuncusu Semih Kaya, sözleşme yenilemek için masaya oturuyor.

Bu sezon ligi 2. sırada bitiren, 9 yıl aradan sonra Türkiye Kupası'nı kazanan ve Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkma başarısını gösteren Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın ardından Semih Kaya'ya da yeni sözleşme yapılacak.

Maraton.com'un haberine göre, Galatasaray yönetimi, sözleşmesi 2016 yılında bitecek olan genç oyuncunun menajeriyle detayları konuşmak için masaya oturdu. Sözleşmesinde iyileştirilme yapılması beklenen Semih Kaya'nın yeni sözleşmeye imza atıp atmayacağı ilerleyen günlerde belli olacak.

Takımın en az kazanan oyuncusu olan 23 yaşındaki Semih Kaya, 2013-2014 sezonunda ligde 29, Şampiyonlar Ligi'nde 6 ve Türkiye Kupası'nda 5 maçta forma giydi.

CİHAN

Yorumlar