Galatasaray'da sakat oyuncuların durumu

- Futbol takımı doktoru İnce: "Sakatlığı süren 3 oyuncumuz var. Sigthorsson ve Serdar Aziz ameliyat oldu. İkisinin de durumu iyi" - "De Jong'un diz arkasında küçük bir kanaması olmuştu. Bu da kendisini rahatsız ediyordu. Ciddi oranda toparladı"

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da sakat oyuncuların durumu


İSTANBUL (AA) - Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yrd. Doç. Dr. Yener İnce, sakatlıkları bulunan Kolbeinn Sigthorsson, Serdar Aziz ve Nigel de Jong'un toparlanma sürecinde olduğunu söyledi.

Sakat oyuncularla ilgili GS TV'ye açıklamalarda bulunan İnce, bu futbolcularla ilgili olarak, "Sakatlığı süren 3 oyuncumuz var. Kolbeinn Sigthorsson ve Serdar Aziz ameliyat oldu. İkisinin de durumu iyi. Bugün koşulara başladılar. Onlarla ilgili bir sorunumuz yok. Nigel de Jong'un diz arkasında küçük bir kanaması olmuştu. Bu da kendisini rahatsız ediyordu. Ciddi oranda toparladı. Bu durumunun tekrar etmemesi için özel bir program verdik. Bu program içinde çalışmalarını sürdürüyor." dedi.

Bu üç oyuncunun dışındakilerin antrenmanlara katıldığını kaydeden İnce, Lukas Podolski'nin de çalışmalara başladığını dile getirdi.

Ameliyat edilen futbolcular için milli takım arasının büyük avantaj olacağını vurgulayan Yener İnce, şunları kaydetti:

"Diğer oyuncularımızın da özel çalışmalar yapması için bir fırsat. Genel bir programı hedeflerimiz doğrultusunda uyguluyoruz. Buna benzer bir çalışmayı oyunculara en çok ihtiyaç duyulan anda kullanmak için Türkiye Kupası ve Süper Kupa maçı öncesi de yapmıştık. Şimdi de benzer bir program dahilinde çalışıyoruz. Podolski tedavisinin bir kısmını Almanya'da, bir kısmını burada tamamladı. Ameliyat olan iki oyuncumuz da istediğimiz şekilde dönerse milli takım sonrası sıkıntımız kalmayacak."

Yorumlar