Galatasaray'da Prandelli, Melo ve Amrabat'la özel ilgileniyor

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatasaray'da antrenmanlar sıkı bir şekilde sürüyor.Teknik direktör Cesare Prandelli'nin yönetiminde güç ve kondisyon depolayan sarı kırmızılı oyuncuların kendilerini yeni teknik direktöre...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da Prandelli, Melo ve Amrabat'la özel ilgileniyor

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatasaray'da antrenmanlar sıkı bir şekilde sürüyor.

Teknik direktör Cesare Prandelli'nin yönetiminde güç ve kondisyon depolayan sarı kırmızılı oyuncuların kendilerini yeni teknik direktöre beğendirmek için sıkı çalışmaları dikkat çekiyor.

Oyuncular 6'şarlı, 7'şerli gruplar halinde koşu yaparken, Aydın ile Melo ise tek başına koşu yaptılar. Antrenmanda iki grup koşerken, diğer gruplar ise istasyon çalışması yaptı.

Kampa dün katılan ve yeni teknik adamla ilk antrenmanlarına çıkan Felipe Melo ve Aurelien Chedjou'nun kondüsyoner Giambaptista Venturrati gözetimindeki çalışmaları da sürüyor. Antrenman öncesinde İtalyan teknik adam Prandelli, Felipe Melo ile özel bir görüşme yaptı.

Prandelli antrenman öncesinde Nordin Amrabat ile de yakından ilgilendi, oyuncu ile şakalaşırken, neşeli bir sohbet ettikleri gözlendi.

Galatasaray'da çalışmalar bugün yapılacak antrenmanla devam edecek.

Bu arada Galatasaray, Macaristan'ın Honved takımı ile karşılaşacak. Sezon öncesi hazırlık kampına devam Galatasaray Futbol Takımı, Avusturya kampının sona ermesinin ardından 27 Temmuz Pazar günü Macaristan’da Honved ile bir hazırlık maçı yapacak.

Budapeşte Bozsik Stadı'nda oynanacak karşılaşma yerel saatle 18.00'de başlayacak.

CİHAN

Yorumlar