Galatasaray'da Mancini'nin kararı Tokat yönetimini üzecek

Galatasaray, yarın Ziraat Türkiye Kupası’nda Tokatspor ile oynayacağı karşılaşma için Tokat’a gitti.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da Mancini'nin kararı Tokat yönetimini üzecek

Galatasaray, yarın Ziraat Türkiye Kupası’nda Tokatspor ile oynayacağı karşılaşma için Tokat’a gitti. Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Roberto Mancini'nin kadro tercihi ise Tokatspor yönetimini üzecek.

Öğleden önce yaptığı antrenmanla Tokatspor maçının hazırlıklarını tamamlayan ve öğleden sonra da özel bir uçakla bu kente giden kafileye yeni transferlerden Alex Telles, Burdisso, Veysel Sarı da dahil edildi. Teknik Direktör Roberto Mancini'nin Tokatspor maçı kadrosuna almadığı, Drogba, Sneijder, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Muslera, Eboue, Melo gibi yıldız oyuncuların İstanbul'da bırakılmasına ise en çok Tokatspor yönetimi üzülecek.

Gruplarda Galatasaray'la eşleşen Tokatspor yönetimi yarın oynanacak maç öncesinde sarı-kırmızılı yönetime gönderdiği davet mektubunda Galatasaray'ı, yönetimini ve dünyaca ünlü yıldızlarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını dile getirmişlerdi.

Tokatspor yönetimi mektupta ayrıca Didier Drogba ve Wesley Sneijder'i Tokat'a getirmeleri için de ricada bulunmuştu. Ancak sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Roberto Mancini, Drogba ile Sneijder'in yanı sıra Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Muslera, Eboue, Melo gibi yıldız oyuncuları da İstanbul'da bıraktı.

Teknik Direktör Roberto Mancini’nin kamp kadrosuna aldığı isimler ise şöyle:
“Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Aurelien Chedjou, Yekta Kurtuluş, Ceyhun Gülselam, Emre Çolak, Umut Bulut, Veysel Sarı, Salih Dursun, Emre Can Coşkun, Koray Günter, Guillermo Burdisso, Alex Telles, İbrahim Coşkun, Izet Hayrovic, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal.”
CİHAN

Yorumlar