Galatasaray'da kurucu Ali Sami Yen mezarı başında anıldı

Galatasaray Spor Kulübü'nün kurucusu, ilk başkanı ve sporcularından Ali Sami Yen, vefatının 63. yılında mezarı başında anıldı. Ali Sami Yen'in Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında yapılan anma törenine, Yönetim Kurulu Üyesi Mete...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da kurucu Ali Sami Yen mezarı başında anıldı

Galatasaray Spor Kulübü'nün kurucusu, ilk başkanı ve sporcularından Ali Sami Yen, vefatının 63. yılında mezarı başında anıldı.

Ali Sami Yen'in Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında yapılan anma törenine, Yönetim Kurulu Üyesi Mete İkiz, Mehmet Cibara ve az sayıda Galatasaraylı katıldı.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara yapmış olduğu konuşmada Ali Sami Yen ve arkadaşlarının tüm dünyaya örnek olacak bir spor kulübü kurduklarını anlatarak, şunları söyledi:

"Bizler de gösterdiği hedefler doğrultusunda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kendisinin de söylediği gibi sadece Türkiye'de değil, yurt dışında da başarılara imza atacak, 'hiçbir zaman ben değil, her zaman biz' diyecek ekipler oluşturma peşindeyiz. Dolayısıyla Galatasaray Spor Kulübü yöneticileri olarak ilk Başkanımızın koyduğu hedefler doğrultusunda, milyonlarca destekçisi olan bu camiaya layık oymaya çalışıyoruz."

CİHAN

Yorumlar