Galatasaray'da Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları

- Genoa için sağlık kontrolüne giden Dzemaili, antrenmanda yer almadı

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları


İSTANBUL (AA) - Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor ile yapacağı ilk hafta maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana salonda başlayan futbolcular, daha sonra sahaya çıktılar. İdmanın saha bölümünde gruplar halinde değişimli olarak dar alanda çift kale maç oynandı.

Antrenmana, tedavileri süren Semih Kaya, Koray Günter ve Lucas Podolski ile İtalyan ekibi Genoa ile transfer görüşmelerinde bulunan Blerim Dzemaili katılmadı. Dzemaili'nin sağlık kontrolü için İtalya'ya gittiği bildirildi.

Öte yandan, çalışma sırasında yüzüne top çarpan genç oyuncu Berk İsmail Ünsal, kısa süreli bir sakatlık yaşadı. Tedavisi yapılan oyuncu antrenmana devam etti.

Galatasaray takımı, yarın yapacağı idmanla Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürecek


- Sakatların durumu


Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, takımda sakatlıkları bulunan oyuncuların son durumuyla ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.

Beşiktaş'a karşı oynanan Turkcell Süper Kupa maçının ilk yarısında oyundan çıkmak zorunda kalan Podolski'nin durumunu aktaran İnce, şunları söyledi:

"Maçta ayağı burkuldu ve çok ağrı hissetmediğini söyleyerek devam etmek istedi. Biz devre arasında çıkmasını istemiştik ancak ara olmadan bırakmak durumunda kaldı. Ayak bileğindeki 2 bağında bir miktar hasar var. Abartılacak çok kötü bir şey değil ama 2-3 haftayı bulur. Tabii takıma dönmesi ve oynamaya başlaması ayrı şeyler. ilk 10 gün ayağında koruma olacak. Sonra bu aparat çıkarılıp rehabilitasyon sürecine geçilecek."

Semih Kaya'nın kendisine verilen program dahilinde çalıştığını ve hafta sonu itibarıyla tamamen takıma dahil olacağını anlatan İnce, sezonun ilk yarısını kapatan Koray Günter'in ameliyat sonrası rehabilitasyonunun ise devam ettiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar