"Galatasaray'da iz bırakmak istiyorum"

- Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş: "Seneye çok daha iyi bir performans göstereceğimize inanıyorum" - "Dilerim kupayı biz alırız. Türkiye dışında favorim Fransa"

Google Haberlere Abone ol
"Galatasaray'da iz bırakmak istiyorum"


İSTANBUL (AA) - Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş, sarı-kırmızılı kulübün tarihindeki iz bırakan oyuncular arasında yer almak istediğini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın genç oyuncusu Semih, Galatasaray dergisine verdiği röportajda hedefinin sarı-kırmızılı kulüpte iz bırakmak olduğunu belirterek, "En büyük hayalim, futbolu bıraktıktan sonra 'bir Sinan Gümüş vardı' diye anılabilmek. Bugün eski efsane oyuncular nasıl anılıyorsa, öyle bir iz bırakabilmek. Bunu başarabilmeyi çok isterim." ifadelerini kullandı.

Performansının yükseldiğini, bir dönem sakatlık yaşadığını ifade eden sarı-kırmızılı oyuncu, "Her maç gol ve asist üretmeye başlamıştım. Tam istediğim noktaya varmıştım ki sakatlık yaşadım. Çok yanlış zamana denk geldi. Artık sakatlığım tamamen geçti. Önüme bakıyorum. Önümüzdeki yıl, camia için de, benim için de çok önemli bir sezon olacak. Seneye çok daha iyi bir performans göstereceğimize inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.


- "Türkiye dışında favorim Fransa"


En rahat oynadığı pozisyonun sağ kanat olduğunu kaydeden Sinan Gümüş, EURO 2016'daki favorisini de açıkladı.

Sinan, EURO 2016 ile ilgili şunları kaydetti:

"EURO 2016’da ağabeylerimi ve arkadaşlarımı gönülden destekleyeceğim. Dilerim kupayı biz alırız. Türkiye dışında favorim Fransa. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde de Avrupa futbolunda da iyi performans gösteren oyuncuların çoğu Fransa'dan. Mücadeleci, başarıya aç bir jenerasyon yakaladılar. Defansları da orta sahaları da forvetleri de çok sağlam. Taraftarları da etkili olacak. Bu yüzden Fransa'nın başarılı bir turnuva çıkarmasını bekliyorum."


Yorumlar