Galatasaray'da Hajrovic, kadroda Telles ise yok

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, kendi evinde Bursapor'u ağırlıyor. Zirve yarışında Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'a 2-1 mağlup olmasının ardından zirve umutlarını arttıran sarı-kırmızılı takım, bu maçı kazanarak aradaki puan farkını 7'ye indirmek istiy.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da Hajrovic, kadroda Telles ise yok

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, kendi evinde Bursapor'u ağırlıyor. Zirve yarışında Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'a 2-1 mağlup olmasının ardından zirve umutlarını arttıran sarı-kırmızılı takım, bu maçı kazanarak aradaki puan farkını 7'ye indirmek istiyor.

Teknik Direktör Roberto Mancini, yeni transferlerden İzet Hajrovic'i maçın 18 kişilik kadrosuna dahil etti. Bu arada lisansı yetişmeyen Alex Telles ise maç kadrosuna alınmadı. Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda yapılan Elazığspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza alan ve ligdeki Gaziantepspor ile yine kupadaki Elazığspor karşılaşmasında oynayamayan Burak Yılmaz, Bursaspor karşısında takımdaki yerini alabilecek.

Puan kaybına tahammülü olmayan Galatasaray, ligde yedi maçtır yenilgi yüzü görmeyen Bursaspor'u konuk ediyor. Bursa maçı öncesi Galatasaray’da, sezonu kapatan Bruma ve Aydın Yılmaz’ın yanı sıra, yeni transferlerden Oğuzhan Kayar ve Hamit Altıntop ile Gökhan Zan’ın sakatlıkları da devam ediyor.

Teknik direktör Chirestoph Daum yönetimindeki konuk ekip Bursaspor’da da önemli eksikler var. Ferhat’ın kart cezasının yanı sıra Ozan İpek’in sakatlığı sürüyor. Hafif sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ile Colin Kazım ise maçta ilk 11'de yer alacak.

Bu arada zorlu 90 dakika öncesinde takımların 11'leri de belli oldu.

Stat: Türk Telekom
Hakemler: Mete Kalkavan, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz
Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Ceyhun, Hakan, Eboue, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba, Burak Yılmaz
Bursaspor: Frey, Şener, Serdar, Civelli, Taiwo, Colin Kazım, Şamil, Belluschi, Sercan, Sestak, Fernandao
CİHAN

Yorumlar