Galatasaray'da genç oyuncular: Formayı giymek istiyoruz

Galatasaray'ın genç futbolcuları Koray Günter ve Sinan Gümüş, bu sezon çok çalışıp formayı giymek istediklerini söylediler.Takımın kamp yaptığı otelde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Koray Günter, kampın oldukça iyi geçtiğini...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da genç oyuncular: Formayı giymek istiyoruz

Galatasaray'ın genç futbolcuları Koray Günter ve Sinan Gümüş, bu sezon çok çalışıp formayı giymek istediklerini söylediler.

Takımın kamp yaptığı otelde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Koray Günter, kampın oldukça iyi geçtiğini ifade ederek, "Futbolu, Galatasaray'ı çok özledim. Yeni bir ortam, yeni bir sezon bizi bekliyordu. Takımın başına yeni bir hoca geldi. Biz de iyi çalışıyoruz." dedi.

Bu sezonun kendisi adına oldukça önemli olduğunu vurgulayan genç oyuncu, forma şansının olup olmadığı yönündeki bir soruya ise şöyle cevap verdi:

"Bu sezon kendimi iyi hissediyorum. Tatilde çok çalıştım. Bu sezon benim için çok önemli. İlk defa Galatasaray ile kampa katıldım. Bu kampta kendimi çok iyi geliştirmek istiyorum. Açıkçası geçen yıl geldiğim Galatasaray'da bu kadar kolay forma giyebileceğimi düşünmüyordum. Buraya 4 senelik bir imza attım. Bu takımda kendimi bulmak istiyorum. Geçen yıl Mancini beni hemen kadroya dahil etti. Bu sene çok önemli kendime güveniyorum. "

Kendisini ilk onbirde oynamak için her zaman hazır tuttuğunu kaydeden Koray, "Ben kendime güveniyorum. Forma şansı bulursam ve biraz da şans yanımda olursa başarılı olurum." diye konuştu.

Sarı kırmızılı takıma bu sezon katılan genç futbolculardan Sinan Gümüş de "Kamp oldukça iyi gidiyor. Güzel günler geçiriyorum. Sağ ve sol kanatta görev yapabiliyorum. İdmanlarda iyi çalışırsam formayı kaparım." dedi.

CİHAN

Yorumlar