Galatasaray'da, Eskişehirspor maçının hazırlıkları başladı

Ziraat Türkiye Kupası finalinde 7 Mayıs Çarşamba günü Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Galatasaray bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.Dün oynanan ve 2-0 geriye düştüğü maçta Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup eden Galatasaray'da...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da, Eskişehirspor maçının hazırlıkları başladı

Ziraat Türkiye Kupası finalinde 7 Mayıs Çarşamba günü Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Galatasaray bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Dün oynanan ve 2-0 geriye düştüğü maçta Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup eden Galatasaray'da gözler Konya'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaline çevrildi. Sarı kırmızılı ekipte oyuncular bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği çalışma ile Ziraat Türkiye Kupası finalinde oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Roberto Mancini yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümünde oyuncuların koşu ve pas çalışması yaptığı açıklandı. İkinci bölümde ise iki grup halinde koşu ve ardından da çift kale maç ile antrenmanın tamamlandığı belirtildi.

Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynanan Elazığspor maçında sakatlanan ve dün oynanan Gençlerbirliği maçında da forma giyemeyen kaleci Fernando Muslera gribal enfeksiyon sebebiyle antrenmana katılmadı.

Galatasaray, Eskişehirspor ile oynayacağı final maçının hazırlıklarını yarın saat 12.00'de gerçekleştireceği antrenman ile sürdürecek.

CİHAN

Yorumlar