Galatasaray'da Chelsea maçı hazırlıkları başladı

Galatasaray Futbol Takımı, Karabükspor maçının ertesinde Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Chelsea maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı çalışma ile ara vermeden başladı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da Chelsea maçı hazırlıkları başladı

Galatasaray Futbol Takımı, Karabükspor maçının ertesinde Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Chelsea maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı çalışma ile ara vermeden başladı. Sarı-kırmızılı ekip Chelsea maçı için yarın İngiltere'ye gidecek.

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta açılış maçında Kardemir Karabükspor'a konuk olan ve 0-0 berabere tamamlanan Galatasaray'da maçta ilk 11'de oynayan oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı. Kardemir Karabükspor maçında sakatlanan ve dizine dikiş atılan Fernando Muslera ve Semih Kaya bu rejenerasyon çalışmasına takımla birlikte katıldı.

Diğer oyuncular pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptı. Emre Çolak ise takımdan ayrı düz koşulara başladı.

İNGİLTERE YOLCULUĞU YARIN SAAT 14.00'TE

Bu arada Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında karşılaşacağı Chelsea maçı öncesi İstanbul’daki son çalışmasını yarın sabah saat 11.00’de gerçekleştirecek.

Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan ve 1-1 biten ilk maçın rövanşı için sarı-kırmızılı ekip yarın yapacağı İstanbul'daki son antrenmanın ardından saat 14.00’te özel bir uçakla Londra Heatrow Havalimanı’na hareket edecek.
CİHAN

Yorumlar