Galatasaray Zorlanmadı!

Akhisar Belediyespor - Galatasaray arasından oynanan Spor Toto Süper Lig 29.Hafta karşılaşması Burak Yılmaz'ın attığı iki golle sonuçlandı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray Zorlanmadı!

Manisa 19 Mayıs stadyumunda bu akşam Akhisar Belediyespor - Galatasaray arasından oynanan Spor Toto Süper Lig 29.Hafta karşılaşması Burak Yılmaz'ın attığı iki golle sonuçlandı. Galatasaray oyunun genelinde rahat bir futbol sergiledi.

Pekçok gol posizyonunuda değerlendiremeyen Aslanlar şampiyonluk mücahadelesinde

Beşiktaş ile kıyasaya çekişiyor. İki takımda 64  puanda fakat Beşiktaş avarajla liderlik koltuğunda otururken Galatasaray ikinci ve 63 puanlı Fenerbahçe 3. durumda 

 

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde haftalar sonra Semih Kaya'ya ilk 11'de görev verdi.

 

Takımların ilk 11'leri

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Selçuk, Emre, Sneijder, Bruma, Yasin, Burak Yılmaz.

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Oğuz - Ahmet, Douglao, Orhan, Kadir, Custodio, Zokora, Güray, Bilal, Bruno, LuaLu

 

Galatasaray  3 eksikle maça başlıyor.

Galatasaray, Akhisar Belediyespor deplasmanına 3 futbolcusundan yoksun gitti. Sakatlığı devam eden Hamit Altıntop ile sarı kart cezalıları Felipe Melo ve Aurelien Chedjou maçta forma giyemeyecekler.

 

 

1.dk   -Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu başlama düdüğünü çalıyor. Mücadeleye Akhisar Bld.Spor başlıyor.

 

11.dk - (GalatasarayEmre Çolak'ın pasıyla ceza sahasının dışından  topla buluşan Wesley Sneijder, şutunu çekiyor fakat top direğin üstünden auta çıkıyor.

 

13.dk -(GalatasarayCeza sahası dışı kazanılan serbest vuruşu Wesley Sneijder kullanıyor. Sert bir şut çekiyor fakat top uzakara  auta çıkıyor.

Hemen ardından Akhisar B.S atağı kaleye çok uzak bir mesafeden Bilal Kısa şut çekiyor top üstten  auta çıkıyor.

18.dk -Akhisar Bld.Spor  hızlı bir atağa kalkıyor.Orta alanda  topla buluşan Lomano Lua-Lua'nın pasını hızlı bir şekilde Güray Vural'a veriyor. Güray, rakibi Semih Kaya’yı çalımlıyor ve ceza sahası sağ çaprazında Muslera ile karşı karşıya kalıyor. Muslera son anda müdahaleyle topu kornere çeliyor.

 Köşe vuruşu için Bilal Kısa topun başına geliyor. Bilal'in ön direğe gönderdiği ortayı Galatasaray defansı uzaklaştırmayı başarıyor.

22.dk - GOOOLL! Galatasaray, Burak Yılmaz ile 1-0 öne geçiyor. Ceza yayında topla buluşan Sneijder  sert bir şut çekiyor. Kaleci Oğuz Dağlaroğlu köşeye uzanarak topu çıkartmayı başarıyor fakat  Burak Yılmaz dönen topu tamamlıyor.

34.dk GOOOLL! Galatasaray, Burak Yılmaz ile durumu 2-0'a getiriyor.  Emre Çolak sol kanattan atak yapıyor ve altıpasa doğru yaptığı ortayı Akhisar defans oyuncularına rağmen iyi yükselen Burak Yılmaz, kafa vuruşuyla tamamlıyor.

-----------------------------------------İLK YARI BİTTİ*-------------------------------------------------------

45.dk Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu  düdüğüyle  ikinci yarıya, Galatasaray başlıyor.
 

50.dk Akhisar oyuncusu Bruno Mezenga, orta sahada rakibi Selçuk İnan'a arkadan müdahalede bulunuyor ve sarı kartla cezalandırılıyor
 

55.dk Akhisar BS futbolcusu Güray Vural'ın  köşe vuruşunu ön direkte Selçuk İnan uzaklaştırıyor
 

60.dk Akhisar Bld.Spor oyuncu değişikliği yapıyor. Oyundan çıkan Didier Zokora olurken, oyuna giren isim ise Ricardo Vaz Te oluyor.
 

62.dk Akhisar B.Spor futbolcusu Ahmet Cebe, rakibi Yasin Öztekin'e yerden kayarak müdahale  ediyor ve sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

 

65.dk  Galatasaray  oyuncu değişikliğine gidiyor. Bruma oyundan çıkarken yerini Olcan Adın'a bırakıyor.

 

67.dk Sol kanatta topla buluşan Güray Vural kale sahasının içersine orta yapıyor.  Ricardo Vaz Te topu kontrol eder etmez şutunu çekiyor top az farkla dışarda.

 

76.dk Akhisar Bld.Spor son oyuncu değişikliğini  gerçekleştiriyor.Kadir Keleş yerini Mehmet Akyüz'e bırakıyor.

82.dk Galatasaray sağ taraftan bir serbest vuruş kazanıyor. Vuruş için topun başına geçen Sneijder penaltı noktasına doğru orta yapıyor ancak Akhisar Bspor defansından Douglas Ferreira topu uzaklaştıran isim oluyor.

Yorumlar