Galatasaray, Veysel Sarı'yı bedavaya alabilir

Galatasaray'ın, Veysel Sarı transferi için 3 Şubat'ı bekleme kararı aldığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, Veysel Sarı'yı bedavaya alabilir

Galatasaray'ın, Veysel Sarı transferi için 3 Şubat'ı bekleme kararı aldığı öğrenildi. Eskişehirspor'dan alacaklarını tahsil etmek için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran Veysel Sarı'nın ödemelerin son günü olan 3 Şubat'ı beklediği, Galatasaray yönetiminin de bu futbolcunun o tarihte serbest kalma ihtimalinin bulunduğu için beklemede kaldığı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Ligtv'nin haberine göre, 3 Şubat'ta mesai bitimine kadar Veysel Sarı'nın alacakları ödenmezse bu futbolcu serbest kalacak ve Galatasaray yönetimi bu futbolcuyu herhangi bir bedel ödemeden alacak. İki kulübün anlaşması halinde ise transfer daha önce netleşecek.

Kayserisporlu Salih Dursun konusunda da önemli adımlar atan Galatasaray yönetimi resmi açıklamayı yapmak için sözleşme detaylarının sona ermesini bekliyor.

Hem Salih Dursun hem de kulübüyle hiç bir problem yaşamayan Galatasaray yönetiminin yerli transferleri tek tek açıklamak istiyor.

TARIK ÇAMDAL'DAN FLAŞ KARAR

Bu arada Tarık Çamdal, "Gerekirse, sezon sonuna kadar A2 takımıyla çalışırım." dedi.

Transfer dönemi başladığında adı Galatasaray ve Beşiktaş'la anılan Çamdal, kulübü Eskişehirspor tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Hem Galatasaray hem de Beşiktaş'ın transferden vazgeçmesiyle birlikte şimdilik kulübünde kalan genç oyuncu A2 takım ile sezon sonuna kadar çalışmayı kabul etti.

Tarık Çamdal'ın 'Gerekirse sezon sonuna kadar A2 takımla çalışırım ve benimle ilgilenen kulüplerle sezon sonunda anlaşırım' dediği öğrenildi.
CİHAN

Yorumlar