Galatasaray uçuşta Fenerbahçe ve Beşiktaş düşüyor

Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor ile Beşiktaş'ın ise Balıkesir ile olan mücadelesinin beraberlikle sonuçlanmasının ardından iki dev kulübün hisseleri borsada düşüyor.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray uçuşta Fenerbahçe ve Beşiktaş düşüyor
Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor ile Beşiktaş'ın ise Balıkesir ile bulunan mücadelesinin beraberlikle sonuçlanmasının arkasından iki dev kulübün hisseleri borsada düşüyor.

Galatasaray hisseleri ise, kulübün Kayseri Erciyes maçının zaferini kutluyor. Üç büyüklerden bir tek Galatasaray'ın hisseleri sabah saatlerinde arttı.

Güne düşüşle başlayan Fenerbahçe hisseleri saat 10.38 itibarı ile yüzde 2,27 oranında düşüşle 45,25 TL'de, Beşiktaş hisseleri ise yüzde 2,41 oranında düşüşle 2,43 TL'de muamele görürken Galatarasay hisseleri yüzde 4,19 oranında yükselişle 22,40 TL'de muamele görüyor.

Beşiktaş'ın Balıkesirspor ile Ankara Osmanlı Stadı'nda oynanan savaş 2-2 sonuçlanırken Beşiktaş bir puan kaybı yaşadı. Fenerbahçe ise misafir bulunduğu Aykut Kocaman'lı Torku Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı. Galatasaray, Cuma günü TT Arena'da oynanan maçta Kayseri Erciyes'i 3-1 kazandı.

(Hürriyet)

Kaynak: FANATİK

Yorumlar