Galatasaray, Trabzon'a gitti

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşma için bu şehre gitti.Sarı - kırmızılı ekip öğlen saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, Trabzon'a gitti

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşma için bu şehre gitti.

Sarı - kırmızılı ekip öğlen saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde yaptığı çalışmanın ardından Atatürk Havaalanı'na gelen kafileye alanda bulunan yolcular büyük ilgi gösterirken taraftarlar ve yolcular oyunculardan imza aldı ve beraber fotoğraf çektirdi.

ÖZKAN OLCAY: ÇOK ÖNEMLİ BİR MÜSABAKAYA GİDİYORUZ

Öte yandan Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal başta olmak üzere tüm yönetim kurulu da takıma destek vermek için Trabzon kafilesinde yer aldı.

Havaalanında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, çok önemli bir müsabakaya gittiklerini söyledi. İkinci Başkan, burada Trabzonspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Tarbzon ile gayet dostane bir havada Galatasaray adına en iyi izlenimleri bırakarak güzel bir maç oynamayı diliyoruz. İnşallah Türkiye liglerine yakışan güzellikte, tatmin edici ve her iki tarafın da sportmence davranacağı müsabaka olur."

Sarı kırmızılı kafile ardından yarın saat 19.00'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı Trabzonspor maçı için bu şehre gitti.

CİHAN

Yorumlar