Galatasaray, Tokat maçı için yarın İstanbul'a gidecek

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 33 puanla ikinci sırada tamamlayan ve devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray günün ikinci çalışmasını da tamamladı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, Tokat maçı için yarın İstanbul'a gidecek

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 33 puanla ikinci sırada tamamlayan ve devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray günün ikinci çalışmasını da tamamladı. Sarı-kırmızılı ekip yarın sabah erken saatlerde İstanbul'a gelecek.

Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı Tokatspor maçı hazırlıklarına devre arası kampını sürdürdüğü Antalya’da akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Galatasaray günü çift idmanla geçirdi. Sabah çalışmasında fitnes ve kuvvet çalışması yapıldı. Öğleden sonra yapılan antrenmanda taktik bir çalışma yapıldı. Dar alanda çift kale maçın ardından, duran top çalışmaları gerçekleştirildi.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında yarın saat 19.00'da Türk Telekom Arena Stadı'nda oynayacağı Tokatspor maçı için yarın sabah saatlerinde özel bir uçakla İstanbul’a hareket edecek. Sarı-kırmızılı ekip, maçın ardından hazırlıklarına devam etmek üzere tekrar Antalya’ya dönecek.
CİHAN

Yorumlar