Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Nazifoğlu:

- "Futbolcularımıza gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Zira ailelerini merak ettiler. Kalmamız gerekiyordu"

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Nazifoğlu:


İSTANBUL (AA) - Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi nedeniyle İsviçre kampının sıkıntılı geçtiğini belirtirken, özverilerinden dolayı oyuncularına teşekkür etti.

Nazifoğlu, GSTV'ye yaptığı açıklamada, İsviçre kampının çok iyi başladığını dile getirerek, "Darbe girişimi nedeniyle 1-2 günlük kesintiye uğradık. Ancak daha sonra gerekli çalışmalarımıza devam ettik. Futbolcularımıza gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Zira ailelerini merak ettiler. Kalmamız gerekiyordu ve onlar da üstlerine düşen görevi yaptılar." diye konuştu.

Danimarka ve İsveç'te gerçekleştirilecek ikinci kamp döneminde de önemli hazırlık maçları yapacaklarını aktaran Nazifoğlu, "Manchester United maçıyla kampımızı noktalayacağız. Eksiklerimizi giderip, orada takımımızın son ve gerçek durumunu görmüş olacağız." ifadelerini kullandı.



Yorumlar