Galatasaray, Şampiyonlar Ligi vizesini istiyor

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Galatasaray, kendi sahasında Kayseri Erciyesspor'u mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'ne direk katılma hakkını elde etmek istiyor. Eğer sarı kırmızılı takım maçını kaybederse Beşiktaş'ın Gençlerbirliği...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi vizesini istiyor

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Galatasaray, kendi sahasında Kayseri Erciyesspor'u mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'ne direk katılma hakkını elde etmek istiyor. Eğer sarı kırmızılı takım maçını kaybederse Beşiktaş'ın Gençlerbirliği karşısında puan kaybetmesini bekleyecek.

Teknik Direktör Roberto Mancini, Trabzonspor ile oynanan karşılaşmanın kadrosundan bir tek Alex Telles'i yedek soyundurdu. Bu oyuncunun yerine Umut Bulut, ilk onbirde sahaya çıktı. Sarı kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Drogba ve Aydın Yılmaz bu maçta görev yapamıyor. İtalyan teknik adam, yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle Eboue, Burdisso ile ülkesine giden Hajrovic'i kadroya dahil etmedi.

Mücadele sarı kırmızılı takımın cezası nedeniyle kadın ve çocuklar önünde oynanıyor.

SOMA UNUTULMADI

Öte yandan Manisa'nın Soma ilçesinde hafta içinde medyana gelen maden kazası da unutulmadı. Sarı kırmızılı oyuncuların sahaya çıkış yaptığı tünel, Soma'da hayatın kaybeden vatandaşlar için kömür karası ile boyanarak tekrar düzenlendi. Yine Türk Telekom Arena’daki saha kenarı LED panolarda reklamlar yerine bu defa Soma’da hayatını kaybeden vatandaşlar için mesajlar yayınlandı.

GALATASARAY ONLARI UNUTMADI, O PANKART ARTIK TT ARENA'DA

Futbolcuların ısınma hareketlerine başlarında kömürcülerin taktığı baretlerle sahaya çıktı.

Ali Sami Yen tribünlerinde yıllarca asılı duran Soma pankartı artık TT Arena'daki yerini aldı.

Ali Sami Yen tribünlerindeki "Soma kömür diyarı şanlı Galatasaray'a başarılar diler" pankartı Türk Telekom Arena tribünlerine asıldı. Pankartın altına ise "Ali Sami Yen'de hep yanımızdaydınız, artık kalbimizdesiniz" pankartı yer aldı.

Bu arada tribünlerde dev yazılarla "Soma kömür diyarı, şanlı Galatasaray'ın büyük taraftarı yanınızda" ve "Soma'nın acısı bizim acımız; yarası bizim yaramızdır" pankartları asıldı.

TAKIM KADROLARI

Stat: Türk Telekom Arena

Hakemler: Yunus Yıldırım, Volkan Narinç, Ali Saygın Ögel

Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan Balta, Yekta, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Umut

Kayseri Erciyesspor: Gökhan Değirmenci, Mangane, Murat Yıldırım, Diakhate, Mehmet Akgün, Da Silva, Yiğit Gökoğlan, Cem Can, Emre Öztürk, Hüseyin Kala, Cenk Ahmet.

CİHAN

Yorumlar