Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe final maçını Mancini ve Ataman da izledi

Kadınlar Basketbol Ligi final serisindeki Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe maçına Galatasaray'ın erkek basketbol ve futbol takımı teknik adamları da izledi.Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan serinin 5. maçında Kadınlar Basketbol Ligi'nin şampiyonun...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe final maçını Mancini ve Ataman da izledi

Kadınlar Basketbol Ligi final serisindeki Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe maçına Galatasaray'ın erkek basketbol ve futbol takımı teknik adamları da izledi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan serinin 5. maçında Kadınlar Basketbol Ligi'nin şampiyonun belirleneceği maça, Galatasaray'ın diğer branşlardaki teknik adam ve sporcuları da ilgi gösterdi. Müsabakayı izleyenler arasında, Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini ve Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman da yer aldı.

Mancini'nin yardımcısı Tugay Kerimoğlu ile Galatasaray Kulübü'nde teknik ve idari kadrolarda yer alan birçok isim de karşılaşmayı tribünden takip etti.

Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) play-off serisi 5. ve son maçına, sarı-kırmızılı taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadeleyi izlemeye gelen taraftarlar, tribünleri doldurdu. Karşılaşma öncesinde takımlarını desteklemeye başlayan sarı-kırmızılılar, maç boyunca desteğini sürdürdü. Taraftarlar, topun Fenerbahçe'ye geçtiği bölümlerde ise ıslıklarla sarı-lacivertlileri baskı altına almaya çalıştı.

BAŞKAN AYSAL, MAÇA GELMEDİ

Bu arada Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yurt dışında olduğu için maçı tribünden izleyemedi.

Serinin son maçında, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ile yönetim kurulu üyeleri ve başkan Ünal Aysal'ın Yunanlı eşi Fani Aysal tribündeki yerini aldı. Basketbolseverliğiyle dikkat çeken Fani Aysal, maç sırasında verdiği tepkilerle heyecanlı olduğunu gösterdi.

CİHAN

Yorumlar