Galatasaray, Juventus maçı öncesi moral arıyor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında Juventus ile oynayacağı maç öncesinde Elazığspor'u mağlup ederek moral bulmak istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, Juventus maçı öncesi moral arıyor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında Juventus ile oynayacağı maç öncesinde Elazığspor'u mağlup ederek moral bulmak istiyor. Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda penaltı atışları sonucunda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u eleyen Sarı-kırmızılı takım, lig yarışında da geride kalmamak için bu zorlu 90 dakikadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

MUSLERA TAKIMA GERİ DÖNDÜ
Galatasaray'da uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan kaleci Muslera, bugünkü maçta takımdaki yerini alabildi. Takımda Dany, Sneijder, Amrabat ve Bruma yabancı kontenjanı nedeniyle kadroda yer almadı. Konuk ekipte ise cezalı Sow bu maçta görev yapamıyor. Öte yandan, Elazığspor maçına Galatasaraylı taraftarlar fazla ilgi göstermedi.

TAKIM KADROLARI
Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Çağatay Şahan, Baki Tuncay Akkın, Hakan Yemişken
Galatasaray: Muslera, Eboue, Gökhan Zan, Chedjou, Riera, Yekta, Melo, Ceyhun, Selçuk, Burak, Drogba
Elazığspor: Zülküf, Deniz Aslan, İbrahim Kaş, Mehmet Nas, Sane, Serdar Gürler, Deniz Yılmaz, Serdar Özkan, Isaac Moore, Victor Bermudez, Özgür Özkaya CİHAN

Yorumlar