Galatasaray Genel Sekreteri Adnan Nas: Drogba için elimizden geleni yaparız

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Adnan Nas, "Her maçta olmasını istediğimiz bir Galatasaray vardı, Akhisar maçında.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray Genel Sekreteri Adnan Nas: Drogba için elimizden geleni yaparız

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Adnan Nas, "Her maçta olmasını istediğimiz bir Galatasaray vardı, Akhisar maçında. Takımın tam bir senkrenizasyon içinde, bütün maçlarda oynaması mümkün değil. Ama Akhisar maçı bence bu bahsettiğim seviyeye ulaşan bir maçtı." dedi.

Radyospor'a konuk olan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Adnan Nas önemli açıklamalar yaptı. Bundan sonra istim üzerinde olduklarını, Galatasaray'ın ligin en iyisi olduğunu söyleyen Nas, "Dünyanın bütün büyük takımları düşüşler yaşar. Galatasaray, bunu, özellikle deplasman maçlarında yaşamış olabilir; ama bundan sonra istim üzerinde olduğunu söyleyebilirim. Bundan sonra puan kaybetmeden ilerleyen bir Galatasaray izleyeceğimizi düşünüyorum. Biz her maçımızı kazanırsak yolumuz açık. Hiç puan kaybetmezsek zaten sonuca ulaşacağız. Bizim takım ligin en iyi takımı olduğuna inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımın Londra'ya ümitli gideceğini belirten Nas, "Biz ümitli gidiyoruz Chelsea maçına. Futbolcularımız gerçek performanslarını yansıtırlarsa, Şampiyonlar Ligi'nde her takımı yenebileceklerini gösterdiler. Biz hiç de çekinerek gitmiyoruz oraya, motivasyonumuz kaybolmuş değil. Biz İstanbul'da beraberlik aldık. Dolayısıyla hâla kapı açık; biz de bu açık kapıdan geçmeye çalışacağız." dedi.

"DROGBA'YI ELDE TUTMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Didier Drogba'nın takımdaki geleceğiyle de ilgili açıklama yapan genel sekreter Nas, "Benim şahsi fikrim Drogba'nın futbolcu olarak ya da bir başka görevle her zaman Galatasaray'la olması yönündedir." diyerek, şöyle devam etti:

"Bizim onunla iyi başlayan ve devam eden yolculuğumuzun devam etmesi gerekir. Tabii ki değişik faktörler var. Hassas bir konu. Futbolcunun başka düşünceleri de olabilir. Ama vakti gelince konuşacağız. Drogba'yı elde tutmak için elimizden geleni yapacağız. Ben kişisel anlamda Drogba'nın takımda kalacağına dair umutluyum. Ben kişisel anlamda, futbolcu olarak devam etmesini arzu ederim."

MELO'YA KÜFÜR ETMEDİM DİYORSA İNANMAK GEREKİR

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanan Akhisar Belediye maçında hakem Fırat Aydınus'un Melo'ya küfür ettiği iddiasıyla ilgili olarakta konuşan Adnan Nas, "Aydınus, üst düzey hakemlerden bir tanesi, kendisini tanımıyorum; ama dikkatli bir insan olduğunu düşünüyorum. 'Melo'ya küfretmedim' diyorsa söylediğine itimat etmek gerekir. Ama bir bilgim yok. Lütfi bey (Arıboğan) takip ediyordur." dedi.

Burak Yılmaz'ın Türk futbolunun en iyi santraforu olduğunu da belirten Adnan Nas, "Burak kendisini kanıtlamış bir futbolcu. Türk futbolu içerisinde ondan iyi bir santrafor olmadığını da kanıtlamış durumda. Performansında oynamalar olabilir; ama Burak önemli bir isim , önemli bir varlık bizim için. Dolayısıyla seyircimizin ona sahip çıkması da çok güzel ve önemliydi." ifadeleriyle sözlerini tamamladı.
CİHAN

Yorumlar